Скільки українців перетинають кордон

Я робив запит на доступ до публічної інформації у Держприкордонслужбу з питаннями:

1. Скільки громадян України із статусом внутрішньо переміщених осіб щомісячно, починаючи з березня з березня 2014 року, виїжджали за межі України на постійне проживання закордон і в які країни? Скільки з них дітей, чоловіків і жінок працездатного віку? Скільки з них пенсіонери? Скільки з них інваліди?
2. Скільки громадян України і в яких країнах отримали статус біженця з березня 2014 року? Скільки з них дітей, чоловіків і жінок працездатного віку? Скільки з них пенсіонери? Скільки з них інваліди?
3. Скільки громадян України щомісячно, починаючи з березня з березня 2014 року, виїжджали в інші країни? Скільки з них дітей, чоловіків і жінок працездатного віку? Скільки з них пенсіонери? Скільки з них інваліди?
4. Скільки громадян України щомісячно, починаючи з березня з березня 2014 року, виїжджали в інші країни із правом працевлаштування там? Скільки з них чоловіків і жінок працездатного віку? Скільки з них пенсіонери? Скільки з них інваліди?

В ДПСУ відповіли, що не збирають інформацію про ВПО, але поділилися дуже цікавою інформацію про перетин кордону українцями з 2014 року до лютого 2017.



Припускаю, що вас може зацікавити скільки громадян України виїжджають в які країни. В лютому видання BusinessViews підготувало інформацію про це.  
А не так давно міністрество закордонних справ повідомило мені, скільки громадян України легально працюють у Росії

Коментарі