Лист С. М. Квіту від 25 вересня 2012 року про потребу приміщення для неформального і ненавчального перебування студентів

Добрий день!
Пише вам Олексій Півторак із СБ На УКМА. Ми з вами колись листувалися з приводу теорії комунікацій.

Цього разу пишу на іншу тему. 
Я вам вчора дзвонив з проханням посприяти виділити для студентів приміщення для неформального спілкування на ненавчальні теми в час між парами.

Для чого треба таке приміщення і чому не можна користуватися приміщенням одної із організацій? Бо організації більш-менш закриті структури, куди не кожен хоче заходити через особистих причин чи поганих досвідів спілкування з її членами + часто в організаціях знаходяться люди, які не хочуть ділити приміщення з іншими, так було в СБ зимою, коли один чувак вигнав всіх, як він сказав "небратських людей", бо вони йому заважали пити чайок, а як на мене це перекос. 
А ще організації не завжди тримають двері відкритими, бо у них є майно, сейфи речі, за які бояться + мають певний імідж, який так само буває перешкодою.

Тому я би просив вас посприяти виділити приміщення у нових корпусах(гроші на ремонт приміщення і устаткування я знаю де взяти)

Що там буде відбуватися? На парах і між ними там зможуть зустрічатися люди, організації це місце зможуть використовувати як місце для зацікавлення людей і й інформування про себе.

Студенти зможуть зустрічатися не в бібліотеці, яка є навчальним приміщенням, не  в їдальні, де скупчення людей, які там сидять між парами, заважають комфортно їсти іншим і не в аудиторіях, де або просто сидять на чужих парах, або шумлять на коридорах і заважать іншим.

Як буде відбуватися менеджемнт? За відпрацювання, наприклад, і під патронатом СБ чи краще деканату по роботі зі студентами. Обов'язки відповідальних людей - слідкування за наявним майном і чайником.

Чому в нових корпусах? Бо вони не є ні 1 ні 2 плацом і є рівновіддаленими до кожного, тому в тих хто не любить ФСНСТ не буде упередження початкового і зможуть потім вільно приходити без зациклень.

Прийду до вас завтра і обговоримо можливість.
Дякую за увагу до листа!


Коментарі