Головні новини 16-22 квітня 2018 + Анонси


Знову об’єднуються православні церкви України. Холодницький вийшов на роботу. Президент за денонсацію договорів у межах СНД. Суд зняв арешт з рахунків компаній Олександра Януковича. Французькі правоохоронці підтвердили затримання Армена Саркісяна, якого в Україні звинувачують в організації тітушок в часи Євромайдану. Президент виступив за позбавлення громадянства людей, які декларують наявність іншого громадянства. Держспецзв’язку хвалиться запровадженням системи блокування російських ЗМІ на Донбасі. Є усний доказ, що в Президента брали хабарі за реєстрацію кандидатом в нардепи. За Нафтогазом залишився штраф в 8,3 млрд від податківців

Фото: Олег Богачук


Перед 1030 річницею херещення Київської Русі Президент знову взявся за об’єднання церков. 17 квітня Порошенко зібрав представників парламентських фракцій і попросив їх посприяти в підтримці звернення до православного Вселенського патріарха Варфоломія для присвоєння українській церкві автономного статусу і визнання. Розказав, що «усі без виключення архієпископи УАПЦ підписали Звернення до Вселенського Патріарха і Звернення до Президента».
Відразу прес-служба видала ще одну заяву, в якій Президент обіцяв, що нова церква точно не буде залежною від держави.
Церковники на загальному рівні погодилися, але про керівництво і перелік посад завбачливо відмовилися говорити. Вже через це при попередній спробі в 2015 році вже сварилися. Є плітки що з посади патріарха піде лідер більшої з двох церков Філарет.
19 квітня Верховна Рада України підтримала звернення президента Петра Порошенка про створення Української помісної автокефальної церкви.
Після цього заступник глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко повіз патріарху Варфоломієві в Туреччину прохання визнати церкву і звідти новин не було.
Наввипередки представники «Опозиційного блоку» відправили і свій документ, що обєднання православя в Україні — політичне рішення. Десь таку позицію зайняли в Московському патріархаті.


В аудіозаписах, зроблених в особистому кабінеті очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, немає підстав для притягнення його до кримінальної відповідальності. Водночас, вбачається дисциплінарне порушення. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу в Києві, передає"Інтерфакс-Україна".
"Аналізував (плівки) керівник НАБУ пан Ситник і я, як керівник Генпрокуратури... І він, і я дійшли висновку, що у них (плівках) явно вбачається дисциплінарне порушення, й одразу скажу, що жодних хабарів, які вимагав або отримав Холодницький, там не зафіксовано. І тому кримінального переслідування на цей момент я не вбачаю", – зазначив генпрокурор.
Після такних новин Назар Холодницький вийшов з відпустки на роботу. НАБУ, які були основними публічними обсвинувачами Холодницького подію не коментували.


Президент України Петро Порошенко виступає за денонсацію договорів у межах СНД. Виняток становлять ті домовленості, що стосуються транзиту, визнання дипломів і працевлаштування.
"Верховний головнокомандувач закликає уряд провести інвентаризацію всіх багатосторонніх договорів між членами СНД, щоб денонсувати окремі договори, залишивши тільки ті, які прагматично необхідні Україні. Наприклад, визнання дипломів, визнання працевлаштування і договір про транзит, та інші, які будуть необхідні для роботи України і економіки України", – зазначила повідомила представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко.
Раніше ж Президент заявляв, що Україна має офіційно припинити участь у статутних органах СНД і має бути інвентаризована вся договірно-правова база, укладена Україною в рамках СНД, на предмет відповідності національним інтересам держави, переконаний Петро Порошенко.
Також Глава держави анонсував припинення окремих положень Договору про дружбу з Росією, що несумісні з національними інтересами України та реалізацією її права на самооборону. Але шось не дуже воно збулося. Тай є критика щодо доцільності припинення договорів, яка йде від політиків- «попередників».


Суд зняв арешт з рахунків компаній, пов’язаних з сином екс-президента Віктора Януковича Олександром.
Про це йдеться у двох рішеннях Печерського райсуду від 14 лютого.
Арешти були накладені у 2015 та 2016 році у справі про заволодіння державними коштами через регіональні відділення "Укрзалізниці".
Рахунки компаній, створених, за версією слідства, для легалізації коштів, знаходяться у збанкрутілому "Всеукраїнському банку розвитку", який належить Олександру Януковичу.
Тільки прес-секретар Януковича каже, що то не фірми Олександра.
Загалом слідство вказувало 12 фірм, підконтрольних службовим особам банку Януковича-молодшого.
Лютневими рішеннями суд скасував арешт рахунків 9 фірм: ТОВ "Араніт К", "Квардіс Н", "Тіпікон А", "Вектор-Перспектива", "Компанія з управління активами "ВБР-ІНВЕСТ", "Ді Соуз", "Мелон 8", "Бенефіт-Консалт" та "Лайтрум"
У попередніх судових рішеннях, йшлось, що на рахунки цих компаній ймовірні фігуранти злочину перерахували загалом майже 550 мільйонів гривень та понад 27 мільйонів доларів США.
В одному з рішень про скасування арешту зазначено, що правами на арештовані рахунки наразі володіє ТОВ "Аскор-Інвест". Вказано також, що підозр у справі досі не оголошено, а "слідчим не доведено, що кошти на вказаних рахунках є предметом злочинної діяльності".
Ці обставини стали підставами для скасування арешту.
"Українська правда" звернулась із запитом до Нацполіції щодо того, які суми наразі заарештовані у справі та чи планує слідство просити про повторий арешт.
За версією слідства, у період з 01.01.2013 по 30.06.2014 службові особи "Всеукраїнського банку розвитку" з метою отримання державних коштів незаконно кредитували "Донецьку залізницю", "Львівську залізницю", "Одеську залізницю", "Південно-Західну залізницю", "Південну залізницю" і "Придніпровську залізницю".
Загальна сума незаконних кредитів становила понад 2,5 млрд. грн.
Слідство також вважає, що для легалізації коштів працівники банку розмістили їх на рахунках, оформлених на підставних осіб – 33 працівників цього банку та  12 підконтрольних юридичних осіб.
У жовтні 2015 року стало відомо, що слідчі ГСУ МВС заарештували понад 2,6 мільярдів гривень на цих рахунках.


Французькі правоохоронці підтвердили затримання по лінії Інтерполу громадянина з документами на ім’я Армена Саркісяна. Такого громадянина звинувачують в Україні в злочинах проти мітингувальників під час Євромайдану.
"Чоловіка саме з такими даними оголошено в міжнародний розшук по лінії Інтерполу органами прокуратури на початку травня 2014 року. Розшукуваному інкримінують організацію дій так званих "тітушок" – молодиків, причетних до побиття учасників Євромайдану. Події мали місце в Києві у листопаді 2013-го - лютому 2014-го років", - зазначають у Нацполіції.
Саркісяна розшукують за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство двох або більше осіб за попередньою змовою групою осіб.
Крім того, в кримінальній справі йдеться умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом.
Саргасян перебуває у Франції під екстрадиційним арештом. Триває поглиблена перевірка всіх обставин за цим фактом та проводяться заходи щодо підтвердження його особистості.
Також, він може мати вірменський паспорт на прізвище Саргсян.


Президент України Петро Порошенко вніс до парламенту законопроект №8297 "Про внесення змін до закону "Про громадянство України" щодо удосконалення окремих положень".
Згідно з поясненням, існує нагальна потреба у законодавчому вдосконаленні механізму припинення громадянства України у разі добровільного набуття громадянином України громадянства іншої держави, а також запобігання випадкам подвійного громадянства осіб, які набувають громадянство України.
Законопроектом "встановлюються (зі збереженням гарантій для громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території в Автономній Республіці Крим та місті Севастополідодаткові підстави для втрати громадянства України, зокрема, такі як: використання повнолітньою особою, яка набула громадянство України, виборчого або іншого права, яке їй надає іноземне громадянство, або виконання обов’язків, які на неї покладає іноземне громадянство, що може підтверджуватися даними публічних реєстрів державних органів, органів місцевого самоврядування іноземних держав, інформацією, розміщеною на офіційних веб-сайтах, в офіційних друкованих виданнях державними органами, органами місцевого самоврядування іноземних держав, документами, наданими такими органами; використання повнолітньою особою, яка набула громадянство України, паспортного документа іноземної держави під час виїзду з України або в’їзду в Україну, або на території України, що зафіксовано посадовою чи службовою особою Державної прикордонної служби України або іншого державного органу України (зміни до статті 19)".
Глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат Рефат Чубаров в загальному підтримав проект Закону у Facebook. Але, залишив пересторогу: ді, які моожуть служити підставою втрати громадянства можуть бути зроблені під тиском окупантів і тоді закон нівелюється.


Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації запустила систему протидії антиукраїнського мовлення в зоні проведення антитерористичної операції. Система запущена в четвер, 19 квітня, за розпорядженням президента.
"Система створена на основі вітчизняних технічних рішень і позитивно себе показала під час тестових перевірок в реальних умовах. Обладнання системи включено та налаштовано уздовж лінії розмежування в зоні антитерористичної операції", - повідомив голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Леонід Євдоченко.
Він зазначив, що система блокує аналогові та цифрові телевізійні сигнали, які поширюються на території АТО з боку тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, і дозволяє заблокувати більше 40 каналів.
Євдоченко підкреслив, що використовуване обладнання відповідає всім сучасним вимогам безпеки.
"Я просив би вас забезпечити надійний захист системи протидії наших передавачів, як системи протидії антиукраїнському мовлення в зоні проведення АТО, так і захист українських передавачів", - зазначив Порошенко.
Як відомо, раніше телеканал іномовлення UA TV, який є частиною державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України", запустив мовлення в тестовому режимі на анексовані Росією Крим і на окуповані території Донбасу.


Народний депутат України Олександр Онищенко, який перебуває в розшуку, заявив про готовність надати антикорупційним органам для експертизи оригінал запису розмови, як він стверджує, із президентом України Петром Порошенком.
"Я прошу. Беріть плівку на експертизу. Більше того, хочу заявити, що готовий надати НАБУ, або хто там сміливий, оригінал запису для експертизи. І пристрій, що хочете", - написав О.Онищенко на сторінці у Facebook у п'ятницю.
Він наголосив, що "відкритий" до співпраці "щодо делікатної теми". "Я відкритий і зацікавлений. Сподіваюся, і вони теж", - додав нардеп.
18 квітня О.Онищенко оприлюднив частину запису розмови, як він стверджує, за участю П.Порошенка. В розмові йшлося про екс-міністра екології та природних ресурсів Миколу Злочевського та його пропозицію щодо укладення контрактів із "Нафтогазом" та іншими держкомпаніями з тим, щоб "поділитися із Порошенком часткою".
В Адміністрації президента та фракції "Блок Петра Порошенка" офіційно назвали ці записи фейком.
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що маніпуляції О.Онищенка не допоможуть йому уникнути покарання.
Артем Біденко, який працював в штабі БПП підтвердив, що гроші могли брати через Давида Жванію, як і казав Онищенко
У Національному антикорупційному бюро заявили, що готові вивчити записи розмови О.Онищенка з нібито П.Порошенком за умови отримання оригіналів записів.
Поза тим, правоохоронні органи України підозрюють О.Онищенка в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", внаслідок якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн. В СБУ заявили також про початок досудового слідства стосовно О.Онищенка за ознаками державної зради.
Верховна Рада 5 липня 2016 року дала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання й арешт. Однак напередодні голосування, скориставшись статусом народного депутата, О.Онищенко виїхав із території держави.


Штраф у 8,3 млрд грн НАК «Нафтогаз України» правомірний. Державна фіскальна служба завершила перевірку скарги НАК "Нафтогазу" та готує документ щодо правомірності застосування штрафних санкцій Енергетичною митницею ДФС повідомив в.о. керівника установи Мирослав Продан.




Анонси


23 квітня 2018 о  10:00 в Українському Домі, що знаходиться за адресою вул. Хрещатик, 2, Форум НДО за підтримки Українського кризового медіа-центру проведе прес-конференцію щодо виставки «Прожити на лінії зіткнення», яка відбудеться у Київській міській державній адміністрації з 24 по 27 квітня 2018 (9:00-18:00) з метою привернення уваги  мешканців міста Києва до конфлікту з позиції людей які живуть на лінії розмежування.  
Оскільки конфлікт на Сході України триває вже п’ятий рік, Форум НДО в Україні прагне показати повсякденну реальність людей, які живуть на лінії зіткнення мешканцям міста Києва. Форум НДО в Україні і його члени вважають, що люди на всій території України мають знати, як впливають поточні бойові дії та політики уряду на повсякденне життя чотирьох мільйонів людей, постраждалих від конфлікту, і закликають до позитивних змін.
У квітні тривалість конфлікту перетнула позначку у чотири роки. Боротьба все ще триває. Мільйони людей потерпають не тільки від активних фаз конфлікту, а й встановлених політик та обмежень, що впливають на свободу пересування, право власності, торгівлю, доступу до послуг та засобів існування. 
За підтримки Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO), Форум НДО в Україні, до складу якого входять 35 національних та міжнародних неурядових організацій, і який підтримує та сприяє роботі її членів для ефективного вирішення гуманітарних потреб та потреб сталого розвитку, разом з партнерами організовує інтерактивну виставку у Київській міській державній адміністрації. Метою заходу є привернення уваги мешканців міста Києва до конфлікту з позиції людей які живуть на лінії розмежування.
Виставка настійливо закликає визнати вплив тривалого конфлікту та пов’язаної з ним політики на життя людей, та вжити належних заходів для впливу на процеси прийняття рішень для вирішення ситуації. Виставка буде включати дві секції. По-перше, 360° інтерактивні відео із життя вздовж лінії зіткнення нагадають глядачам, що конфлікт все ще триває. Відвідувачам буде запропоновано з використанням 360° окулярів, за допомогою віртуальної реальності, відчути, що таке життя на Донбасі. По-друге, мінімалістичні фотографії, які відображають недосконалість діючого порядку переміщення товарів особами через лінію зіткнення, зокрема, Постанови Кабінету Міністрів України № 99 та Наказу Міністерства тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МінТоТ) № 39. Наприклад, фото демонструють той факт, що курячі яйця, олію соняшникову та пшеничне борошно – включено до переліку дозволених товарів, але оливкову олію, рисове борошно та перепелині яйця (серед багатьох інших продуктів і товарів) – не включено. Метою виставки є заклик нормо творців змінити чинний порядок, демонструючи, за допомогою фотографій, їх нелогічність і вплив на життя людей. І це лише один із прикладів багатьох політик. У цьому конкретному випадку Форум НДО закликає уряд України встановити порядок переміщення товарів за принципом заборонених до перевезення через лінію зіткнення. Згідно з міжнародними стандартами, обмеження руху товарів повинні бути законними та пропорційними. І хоча існуючі обмеження є законними через діючий конфлікт, однак вони є непропорційними. Натомість було б доцільніше мати список заборонених товарів, таких як: небезпечні предмети подвійного призначення, які не можуть бути перевезені через лінію зіткнення (наприклад, зброя), оскільки це не впливає на гуманітарні зусилля. 
«Гуманітарна криза на Сході – це криза, пов’язана із захистом населення. Незважаючи на зусилля на найвищому політичному рівні для врегулювання конфлікту, боротьба триває. Міжнародне співтовариство та громадянське суспільство не лише надавали екстрену допомогу мільйонам постраждалих від конфлікту, але також зробили величезні зусилля, щоб підтримати уряд України у розробці гуманітарної та правової бази, заснованої на правах людини, для реагування на кризу», – каже Олександр Галкін, директор Української НДО “Право на захист” (R2P), член Форуму НДО. «Тим не менш, – додає він, – вразливості постраждалих від конфлікту та переміщених осіб загострюються через нескоординовані та погано сконструйовані державні політики, їх реалізацію, особливо в галузі соціального захисту, доступу до соціальних виплат та пенсій, основних послуг, свободи пересування, житлових, земельних та майнових прав. Ми сподіваємося, що ця виставка сприятиме більш зваженим правовим підходам”.  
Про Форум НДО в Україні: 
Форум НДО в Україні є членською організацією, яка об’єднує міжнародні і національні НДО, що надають гуманітарну допомогу і сприяють відновленню України.Форум НДО в Україні тісно співпрацює з українськими та міжнародними НДО, а також з нетрадиційними гуманітарними діячами, у тому числі установами, департаментами та управліннями ООН та урядом України. Форум НДО в Україні прагне працювати разом з наявними механізмами координації в Україні. 
Цілі Форуму НДО:
·        Сприяти на оперативному рівні обговоренню діячами, які відгукнулися на кризу в Україні, питань, що пов’язані з доступом, безпекою на місцевому рівні, синергією та дублюванням, політичними питаннями, які впливають на здійснення програм, тощо.
·        Здійснювати обмін інформацією в рамках відкритого обговорення та вирішення питань, що стосуються здатності установ надавати допомогу, наприклад, з реєстрації, законодавства, координації, фінансування.
·        Нарощувати потенціал міжнародних та національних НДО за допомогою семінарів і практикумів.
·        Виступати від імені спільноти НДО з узгоджених стратегічних і нагальних питань, пов’язаних з гуманітарною діяльністю.

23.04 - :23.04 - :

ХVIII Міжнародний тиждень: "Переформатування позиції НАТО для реагування на виклики ХХІ сторіччя"
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Інформація щодо акредитації: press_nuou@ukr.net, 271-07-73 (у робочий час), (063) 93-02-539
ХVIII Міжнародний тиждень: "Переформатування позиції НАТО для реагування на виклики ХХІ сторіччя" у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.
Захід проходитиме за підтримки Оборонного коледжу НАТО (м. Рим, Італія) та Школи НАТО (м. Обераммергау, Німеччина).
Міжнародний тиждень присвячений аналізу та обговоренню ключових питань, які сприяють формуванню сучасного середовища безпеки та мають першочергове значення для позиції та адаптації НАТО до викликів 21-го століття. В урочистій церемонії відкриття заходу візьмуть участь представники керівного складу Міністерства оборони України, міністерства національної оборони Литви, Міжнародного військового штабу НАТО, Представництва НАТО в Україні.
До участі запрошені представники органів законодавчої та виконавчої влади, силових структур, вищих навчальних закладів, громадських організацій України.
Зустріч представників ЗМІ 23 квітня о 8.50 за адресою: м. Київ, Повітрофлотський проспект, 28, на КПП Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. Акредитація (обов'язкова)
Мiсце проведення заходу проспект Повітрофлотський, 28 []

23.04 — 11:00 Прес-сніданок з олімпійським чемпіоном 2018 року у Пхьончхані Олександром Абраменком
Інформація щодо акредитації: koloskov.s@dc.bet, (067) 256-62-12
Прес-сніданок з олімпійським чемпіоном 2018 року у Пхьончхані Олександром Абраменком. Крім того, буде проведена фото-, та автограф-сесії, Олександр також залишить відбиток руки для музею олімпійської зали слави НУФВСУ. У прес-сніданку також візьмуть участь: Вадим Місюра, офіційний представник ТМ Parimatch в Україні; представник Національного університету з фізичного виховання та спорту України; Олександр Гливинський - модератор
Мiсце проведення заходу вул. Леонтовича, 3 [ресторан Avalon]

23.04 - 13:0023.04 - :
Що насправді стоїть за створенням Єдиної Помісної Української Православної Церкви?
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Інформація щодо акредитації: (044) 284-57-62
Прес-конференція на тему: "Що насправді стоїть за створенням Єдиної Помісної Української Православної Церкви?". Учасники: Андрій Бузаров - експерт-міжнародник; Олексій Якубін - політолог; Микола Данилевич - заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв'язків УПЦ.
прес-конференція, суспільство
Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13 []

23.04 - 13:0023.04 - :
Їжа стає розкішшю. Ціни на продукти в Україні "рвонули" вгору
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Експерти: Олексій Дорошенко - генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж; Олександр Охріменко - президент Українського аналітичного центру; Лариса Старикова - координатор аналітичного центру аграрного Союзу України.
Акредитація ЗМІ на місці за редакційними посвідченнями
прес-конференція, суспільство
Мiсце проведення заходу вул. Шота Руставелі, 16 [9 поверх]

23.04 - 13:3023.04 - :
Голос українських жінок в ООН
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Прес-конференція на тему: "Голос українських жінок в ООН. Вперше у Сесії ООН взяла участь розширена незалежна неурядова делегація громадських діячок України". У березні 2018 р. в штаб-квартирі ООН (Нью-Йорк) проходила 62-а сесія Комісії ООН зі статусу жінок Commission on theStatus of Women | UN Women (CSW), що була присвячена проблемам прав та можливостей сільських жінок та дівчат. Сесія зібрала 8000 жінок з усього світу, які доповідали про шляхи вирішення проблем розширення прав жінок в їх країнах. Українська делегація підготувала 12 доповідей, які проілюстрували світу приклади долання жінками викликів, з якими останнім часом стикнулась наша країна та готовність жіночих об’єднань України до плідної міжнародної співпраці. Також суспільство ознайомили з жахливою ситуацію із замінюванням сільськогосподарських земель в районах Донбасу. Детальну інформацію про те як все відбувалось, які питання обговорювались та які резолюції були прийняті буде надано під час прес-конференції
Мiсце проведення заходу Український кризовий медіа-центр []
23.04 - 14:0023.04 - :
Прес-конференція "Перспективи верховенства права в Україні"
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Прес-конференція "Перспективи верховенства права в Україні" за підсумками впровадження проекту UCU Rule of Law Lecture Series (Юридичні бесіди УКУ "Правовладдя"). Організатор: Школа права УКУ за підтримки Програми USAID "Нове правосуддя". Спікери: Іван Городиський - директор Школи права Українського католицького університету; Ірина Шаровська - координатор проекту UCU Rule of Law Lecture Series; Марія Тарас - автор методичних та змістовних рекомендацій щодо викладання питань верховенства права в правничих школах України; Андрій Стельмащук - керуючий партнер адвокатського об’єднання "Юридична фірма "Василь Кісіль і партнери", президент Асоціації правників України; Сергій Верланов - партнер ЮФ "Sayenko Kharenko", член Громадської ради доброчесності; Ашот Агаян - юридичний радник Програми USAID "Нове правосуддя"
Мiсце проведення заходу вул. Парково-Сирецька, 23 []

23.04 - 14:0023.04 - :
Права цивільного населення, постраждалого від війни на cході України. Як захистити?
органiзатор ГО "ЛОПЦ "Альтернатива", мiсто Київ
Інформація щодо акредитації: anna@ukrinform.com
Прес-конференція на тему: "Масштаби порушень прав цивільного населення, постраждалого від війни на cході України, та проблеми їх захисту".
Учасники: Микола Козирев - голова правління Громадського комітету захисту конституційних прав та свобод громадян; Валерій Новиков - голова правління Луганського обласного правозахисного центру "Альтернатива"; Євген Захаров - директор Харківської правозахисної групи.
Конт. тел.: (044) 299-03-32; 299-05-01.
Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ
Мiсце проведення заходу Укрінформ [зала 1]

24.04 - 10:0024.04 - :
Українсько-саудівські відносини та регіональні питання
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Круглий стіл на тему: "Українсько-саудівські відносини та регіональні питання" ("Ukrainian-Saudi Relations and Regional Issues") з нагоди відзначення 25-річчя дипломатичних відносин між Україною та Саудівською Аравією.
Організатори: Дипломатична академія України ім. Г.Удовенка при Міністерстві закордонних справ України спільно з Інститутом дипломатичних досліджень ім. принца Сауда Аль-Файсала Міністерства закордонних справ Королівства Саудівська Аравія.
Під час круглого столу заплановано виступи Надзвичайного і Повноважного Посла Саудівської Аравії в Україні Джудія Алхазала, директора Дипломатичної академії України Сергія Корсунського, народних депутатів України, співробітників МЗС та експертів з дослідницьких центрів України та Саудівської Аравії. Реєстрація - з 9.30. Реєстрація - 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSez3VZhxR9acGBjUHY8V3j1-OHiiITrWN3q222eznpKf-IQFQ/viewform.Тел.: (093) 486-61-78, vira.konstantynova@gmail.com
круглий стіл, суспільство
Мiсце проведення заходу вул. В. Житомирська, 2 - Київ [ауд. 212]

24.04 - 10:0025.04 - :
Бізнес-форум Waste Water Management-2018 в у форматі B2B
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Інформація щодо акредитації: press.b2bforum@gmail.com, (066) 525-19-39
Це щорічна зустріч професіоналів у сфері поводження з муніципальними та промисловими стічними водами.
Вперше у програмі панельна дискусія між органами влади та бізнес гігантами.
Учасники: - заступник директора департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіонбуду Віктор Токаренко Віктор; керівник управління охорони земельних і водних ресурсів Мінприроди Сергій Осипенко; директор департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА Руслан Стрілець; директор департаменту екології та природних ресурсів Київської ОДА Вікторія Кірєєва; директор КП "Дніпроводоканал" Дмитро Кордиш; директор департаменту з охорони навколишнього середовища АрселорМіттал Кривий Ріг Ліана Максименко. Також мери більше 20 міст, біля 40 водоканалів та комунальних підприємств, міжнародні фінансово-інвестиційні організації, більше 100 крупних промислових підприємств, бізнес-асоціацій та організацій
Мiсце проведення заходу вул. В.Житомирська, 33 []

24.04 - 11:0024.04 - :
Третя Національна платформа "Діалог про мир та безпечну реінтеграцію"
органiзатор не вказано, мiсто Київ
Третя Національна платформа "Діалог про мир та безпечну реінтеграцію" за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин та неурядової організації "Ініціатива з управління кризами".
Зустріч пройде у форматі "круглого столу" на тему: "Війна, мир та реінтеграція: що буде після АТО?". Вже 30 квітня АТО буде змінено на Операцію Об'єднаних сил. Перехід до іншого формату оборони відбудеться відповідно до ухваленого Закону "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях", який у медіа називають законом про реінтеграцію Донбасу. До участі у заході запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади, наукового середовища, громадських та міжнародних організацій.
Реєстрація - з 10.30. Вхід за картками акредитації через 9-й під'їзд
Мiсце проведення заходу вул. Грушевського, 18/2 [к. 12]

24.04 — 11:30 Публічна дискусія "Як бути з непідконтрольними територіями: Україна, Молдова, Грузія?"
органiзатор Центр "Нова Європа", мiсто Київ
Інформація щодо акредитації: olga.lymar@neweurope.org.ua, (098) 401-25-60
Публічна дискусія "Як бути з непідконтрольними територіями: Україна, Молдова, Грузія?", присвячена непідконтрольним територіям на сході Європи.
Організатори: Центр "Нова Європа" та фонд Carnegie Europe. Під час дискусії планується обговорення варіантів заходів, спрямованих на залучення та взаємодію з непідконтрольними територіями в таких аспектах як мобільність, торгівля та вища освіта. Дискусія базуватиметься на дослідженні, проведеному аналітиком фонду Carnegie Europe Томасом де Ваалом у Грузії, Молдові та на Кіпрі, а також на досвіді колишнього міністра Грузії примирення та громадянського рівноправ'я Паати Закареішвілі. Проект здійснено за фінансової підтримки фонду Robert Bosch Stiftung. Учасники: Томас де Ваал - провідний аналітик фонду Carnegie Europe; Володимир Горбулін - директор Національного інституту стратегічних досліджень, радник Президента України; Олександр Моцик - представник України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації Сході України; Паата Закареїшвілі - міністр Грузії з питань примирення та громадянського рівноправ'я (2012 - 2016); Леонід Літра - старший аналітик Центру "Нова Європа", модератор.
Реєстрація - з 11.00. Акредитація до 20 квітня: 
olga.lymar@neweurope.org.ua, (098) 401-25-60
Мiсце проведення заходу вул. Володимирська, 49-А [Вільний простір INVERIA]

25.04 — 10:30 Легальне працевлаштування українців в Польщі як перспектива швидкої євроінтеграції України
Прес-конференція на тему: "Легальне працевлаштування українців в Польщі як перспектива швидкої євроінтеграції України". Учасники: президент Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник, голова Польсько-української господарської палати, екс-міністр економіки Польщі Яцек Пєхота заступника голови Польсько-української господарської палати Олег Дубіш.
Реєстрація журналістів на місці за редакційними посвідченнями. Додаткова інформація за тел. (067) 732-97-16, 
press@ampua.org
Мiсце проведення заходу вул. Рейтарська, 8/5-А []

25.04 — 11:00 Антиросійські санкції: інструмент впливу чи демонстрація безсилля?
Модератор: Василь Філіпчук  - головний радник Міжнародного центру перспективних досліджень.
Учасники: Микола Капітоненко - асоційований експерт Міжнародного центру перспективних досліджень; Антон Геращенко - народний депутат України; Павло Кішкар - народний депутат України; Іван Вінник - секретар Комітету ВР України з питань національної безпеки і оборони; Данило Гетьманцев - доктор юридичних наук, професор, адвокат; Рефат Чубаров - Голова Меджлісу кримськотатарського народу; Володимир Хандогій - президент Української асоціації зовнішньої політики; Ігар Тишкевич - експерт програми міжнародної і внутрішньої політики "Українського інституту майбутнього"; Олена Снигір - експерт-міжнародник Інституту суспільно-економічних досліджень.
Реєстрація учасників о 10.45.
Конт. тел.: (044) 299-03-32; 299-05-01.
Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ
Мiсце проведення заходу Укрінформ [зала 2]



25-26 квітня у місті Славутичі Київської області відбудуться заходи до 32-х роковин Чорнобильської катастрофи
Інформація щодо акредитації: (04579) 2-96-86, 066-996-45-30, 067-365-65-97
25 квітня об 11:00 у Славутицькому ліцеї розпочне свою роботу ІІІ Міжнародна конференція "Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища" INUDECO 18.

На відкриття конференції запрошено Іхару Тойочі (Японія), безпосереднього свідка радіаційного опромінення у місті Нагасакі. Більше 200 учасників із України, Білорусі, США, Польщі, Німеччини, Росії  приймуть участь у секційних засіданнях INUDECO 18. Детальна інформація розміщена на офіційному сайті конференції 
http://inudeco.pro/У другій половині дня розпочнуться майстер класи у Дитячій школі мистецтв – викладача музики Андрія Малахова  та у Палаці дітей та молоді директора Kids Guernika – Като Такафумі. Концерт класичної музики за участі скрипаля Іллі Бондаренко, сопрано Шіхо Накагава (Японія) відбудеться у школі мистецтв.Традиційно з  22:30 на Центральній площі  пройде акція "Ніч пам’яті".
26 квітня о 10:00 у ДНДУ "Чорнобильський центр" розпочне свою роботу 10 екологічний форум "Від екології душі до екології життя".
27 квітня учасники конференції відвідають Чорнобильську АЕС.
https://www.ukrinform.ua/rubric-other_news/2444815-2526-kvitna-u-slavutici-vidbudutsa-zahodi-do-32h-rokovin-cornobilskoi-katastrofi.html(04579) 2-96-86, 066-996-45-30, 067-365-65-97 – Тетяна Бойко; e-mail: information@slav.gov.ua 
Мiсце проведення заходу Героїв Дніпра, 6 []

25.04 — 14:00 Презентація результатів дослідження "Економічний потенціал відкритих даних для України"
мiсто Київ
Інформація щодо акредитації: (095) 906-31-99, iblyzniuk@eurasia.org
Презентація результатів дослідження "Економічний потенціал відкритих даних для України", проведеного Київською школою економіки спільно з Open Data Institute (Лондон) у рамках проекту USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах" та за сприяння Державного агентства з питань електронного урядування. Учасники: Олександр Риженко - голова Державного агентства з питань електронного урядування; Олексій Вискуб - перший заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування; Гарт Вілліс - Офіс Демократії та Е-врядування, USAID в Україні; Петро Матіяшек - керівник проекту USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах"; Річард Стірлінг - голова правління міжнародної ініціативи "Хартія відкритих даних"; Артур Ковальчук - дослідник Київської школи економіки; Катерина Оніліогву - керівник напряму відкритих даних проекту USAID/UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах"
Мiсце проведення заходу бул. Т.Шевченка, 30 [готель "Хілтон", конференц-зала "Стамбул"]

26.04 — 09:45 Застосування антиекстремістського законодавства РФ у Криму
Інформація щодо акредитації: anna@ukrinform.com
Учасники: Еміне Джапарова - перший заступник міністра інформаційної політики України;  Еміль Курбедінов - адвокат кримських мусульман і політв'язнів окупованого Криму; Ліля Гемеджи - правозахисник; Ільмі Умеров - заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу; Таміла Ташева - координатор громадської ініціативи "Крим SOS";  Марии Томак - правозахисниця.
Метою прес-конференції є: створення майданчика для дискусії та діалогу; доповнення позову в ООН фактами переслідування кримських татар за релігійною ознакою; збереження репутації України як толерантної держави по відношенню до всіх жителів незалежно від національності та конфесії.
Трансляція заходу - 
http://www.ukrinform.ua/block-conferences
Конт. тел.: (044) 299-03-32; 299-05-01. Акредитація ЗМІ за ел. адресою: 
anna@ukrinform.com. Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ
Мiсце проведення заходу Укрінформ [зала 2]





Новини Центральної України
16-18 квітня
Из бюджета на ремонтные работы на НСК “Олимпийский” выделили 103 млн грн. Об этом сообщил Андрей Бондаренко, директор Департамента по подготовке и проведению финалов Лиги Чемпионов УЕФА Федерации футбола Украины, передает корреспондент 44.ua.
Александр Фоменко: «Наша совместная с городскими властями ключевая задача –сделать процесс передачи коммунального имущества максимально прозрачным» Процесс передачи должен стать безболезненным как для киевлян, так и для 7,5 тыс. работников «Киевэнерго». Отопительный сезон в столице официально завершен.
Под Киевом разыскивают пару, которая похитила детей. Об этом говорится в сообщении пресс-службы ГУ НП Киевской области. Читайте также: На Крещатике на ходу загорелось авто Во время проведения первоочередных розыскных мероприятий работники полиции установили, что детей похитили их родители, посадили в машину, после чего скрылись в неизвестном направлении.
Сегодня, 17 апреля в нашем традиционном обзоре петиций, мы расскажем о том, как киевляне просят улучшить транспортную инфраструктуру, а именно отремонтировать писклявые троллейбусы, а еще лучше и вовсе от них отказаться. Автор первой петиции просит отремонтировать “писклявые" троллейбусы в Киеве.
В Киеве весенние пикники, в том числе во время пасхальных праздников, из-за неосторожности отдыхающих обернулись 11 пожарами. Об этом 44.ua сообщил первый заместитель главы КП "Киевзеленстрой" Дмитрий Заруба.
Возле столичных станций метро появятся больше парковок. Об этом на брифинге сообщил исполняющий обязанности директора КП "Киевтранспарксервис" Александр Нимас, передает корреспондент 44.ua.
У Вінниці пропонують лише здавати шини на зберігання
16 апреля во время аппаратного совещания в мэрии представители компаний-перевозчиков мусора пожаловались на вандализм и воровство со стороны сумчан. - Мусорные контейнеры как жглись, так и жгутся, как крали, так и крадут, У нас за выходные украли четыре новых бака, которые мы только выставили, - поделился директор ООО «А-Муссон» Алексей Олийнык. – Снято ограждение на ул. Прокофьева. На ул. Троицка
Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на "КП" . "Йому вже обрали запобіжний - відпустили під заставу 443 тисячі гривень", – уточнило виданню джерело у правоохоронних органах. Нагадаємо, 16 січня правоохоронці затримали посадовців ВАТ "Кіровоградгаз" та представника одного з приватних підприємств Кропивницького, які отримали хабар у два мільйони гривень
Прo це пoвідoмляє Depo.Кропивницький з пoсилaнням нa облaсний центр зaйнятості. Зaгaлом, дефіцит гірників склaдaє 155 чоловік. Інгульськa шaхтa потребує 24 прaцівникa: електрослюсaрі (слюсaрі) чергові тa з ремонту устaткувaння, електрогaзозвaрники. Новокостянтинівськa шaхтa зaреєструвaлa 59 вaкaнсій.
Список aктуaльних вaкaнсій опубліковaний нa сaйті міськрaди, повідомляє Depo.Кропивницький . Зокремa, в мерії шукaють нaчaльник нещодaвно створеного відділу з питaнь прaці. Документи від претендентів нa цю посaду приймaтимуться до 12 трaвня 2018 року. Тaкож, вaкaнтним є місце спеціaлістa І кaтегорії плaново-виробничого відділу упрaвління кaпітaльного будівництвa.
Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області. Авто 56-річного жителя Полтавської області зупинили у рамках операції "Нерест". На місце пригоди викликали працівника управління регулювання рибальства в області. Встановлено, що чоловік перевозив більше 800 кг риби – плітки та плоскирки. Відносно водія склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення.
Комісія перевірить ситуацію з огорожами та воротами, якими житомирські ОСББ закривають в’їзди в двори. Про ситуацію із закритими дворами на початку засідання міськвиконкому 18 квітня говорили мешканці будинків на розі вулиць Київська-Небесної сотні. «Там залишився лише один вузький проїзд, а якщо, не дай Бог, пожежа, як тоді проводити евакуацію?
На центральному стадіоні «Полісся» в Житомирі активно працюють над тенісними кортами та тренерською до них, встановлюють огорожі та готують футбольне поле для встановлення підігріву. Про це 17 квітня повідомила прес-служба ОДА з посиланням на директора департаменту регіонального розвитку ОДА Романа Щебетова.
Сегодня в Заречном районном суде г. Сумы должно было состояться слушание по делу в отношении городского головы Сум Александра Лысенко, которого обвиняют в админнарушении, связанном с коррупцией. Сегодня был запланирован допрос свидетелей. Но к слушанию по сути так и не приступили, поскольку обвиняемый заявил отвод судье.
Як правило, інтимні послуги надають жінки 30-35 років За минулий рік в області виявили два підпільних салони «еротичного» масажу та склали 44 адміністративних протоколи за вчинення правопорушень у сфері моралі. До відповідальності притягнули 34 представниці «найдавнішої професії», — інформують правоохоронці.


19-20 квітня
Гройсман поручил профильным министерствам и ведомствам проработать вопрос об отмене желтого сигнала светофора.
4 апреля Хозсуд Одесской области открыл производство по делу №916/599/18 по иску Приватбанка к ООО "Агротерминал" о взыскании 1 млрд грн, ввиду, как утверждает истец, невыполнения ответчиком условий договора №DNHSLOK06924 от 04.11.2016.
Під Києвом горів ресторанний комплекс "Боровик". Дах двоповерхового ресторанного комплексу зайнявся о 6-й ранку. Пожежу ліквідували. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ ДСНС у Київській області . За даними ДСНС, спалахнула частина покрівлі площею 400 кв. метрів. Гасіння ускладнювалося тим, що воду вогнеборці возили з відстані понад два кілометри. У ліквідації пожежі брали участь 33 ДСНСі
Бабушкінський районний суд Дніпра, який розглядав справу у форматі відеоконференції , на засіданні 20 квітня прийняв рішення заарештувати на два місяці водія автомобіля Mazda, підозрюваного у скоєнні потрійного ДТП у Кривому Розі 17 квітня, внаслідок якого загинули дев'ятеро осіб. Як повідомляє "Первый городской", суд підтримав сторону обвинувачення і залишив підозрюваного під вартою до 13 червня
Міський голова Олександр Мамай вважає, що у місті не існує жодних тарифів на перевезення в громадському транспорті
Сегодня на пленарном заседании депутаты Киевсовета в первом чтении поддержали проект решения о создании музея на месте археологических раскопок на Почтовой площади. За соответствующее постановление проголосовали 97 депутатов, передает корреспондент 44.ua. Теперь в течение двух недель документ будут дорабатывать.
Прo це пoвідoмляє Depo.Кропивницький з пoсилaнням нa прес-службу УДСНС в облaсті. Серед об'єктів, експлуaтaцію яких рятувaльники просять призупинити, тaкі відомі в Кропивницькому торговельні тa розвaжaльні центри як Depo't і "Вельвет". До списку потрaпили тaкож Світловодськa центрaльнa рaйоннa лікaрня, Блaговіщенськa ЦРЛ, Вільшaнськa ЦРЛ, Гaйворонськa центрaльнa лікaрня, Знaм'янськa міськa лікaрня
Прo це пoвідoмляє Depo.Кропивницький з пoсилaнням нa прес-групу УСБУ в облaсті. Прaвоохоронці стверджують, що лейтенaнт поліції вимaгaв від місцевого жителя 6 тисяч гривень зa непритягнення до aдміністрaтивної відповідaльності зa водіння aвтомобілем у стaні сп'яніння. Вкaзaну суму нaчебто требa було перерaхувaти нa бaнківську кaртку близького родичa пaтрульного.
У Житомирській області минулого року в порівнянні з 2016 роком на 14% зменшилася кількість донацій, на 23% – обсяг заготовленої плазми. Такі дані наведені в наказі начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації від 12.04.2018 року «Про підсумки роботи служби крові області в 2017 році та її завдання на 2018 рік».
У квітні минулого року у Черкасах стартував проект «Шлюб за добу». За рік новою послугою скористалися 359 пар черкащан.


21-22 квітня
Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Вінницьку область із робочою поїздкою. Марина Порошенко та голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій підписали Меморандум про долучення області до всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України.
Представники націоналістичної організації С14 прогнали ромів з табору на Лисій горі та спалили їхній табір.
В результате инцидента нападающие были задержаны и доставлены в райотдел
Наступного тижня у будинках на 137 вулицях та провулках Полтави відключатимуть світло через ремонтні роботи
Головний енергетик «Полтававодоканалу» Андрій Шкурат на підприємстві сім років. Фахівець розповідає про свій відділ, цілодобовий моніторинг даних та проблеми з виникненням аварійних ситуацій на каналізаційних колекторах.
В столичном метро на навигационных табличках начали заменять название станции. Об этом 44.ua сообщила советник главы КП "Киевский метрополитен" Наталья Макогон.
У Черкаській міській раді відбулася робоча зустріч між представниками міської влади і французької компанії SUEZ. Участь у зустрічі взяли заступники міського голови Ігор Волошин та Людмила Бордунос, представники департаментів економіки та розвитку і ЖКК ЧМР, а також комунального підприємства «Черкаська служба чистоти». Під час заходу обговорили перспективи співпраці міста Черкаси та цієї компанії
Наказ Міністерства інфраструктури поки що перебуває на розгляді. Через неузгодженість тарифів Укрзалізниця продовжує нарощувати борг від пасажирських перевезень. Укрзалізниця відклала підвищення тарифів на

Коментарі

  1. Свідоцтво про те, як моє життя було перетворено (betty.mabel227@gmail.com)

    Мене звати Анастасія Анна Юлія Я живу в Києві, і я сьогодні щаслива жінка? Я сказав собі, що будь-який позикодавця, який міг би змінити моє життя та мою сім'ю, я передам їм будь-яку людину, яка шукає позику. Якщо ви потребуєте кредиту, і ви 100% впевнені, що виплатили кредит, зв'яжіться з ними, і скажіть їм, що Анастасія Анна Юлія відсилала їх до них. надіслати електронною поштою пані Бетті Мейбл через: (betty.mabel227@gmail.com) Мій телефон WhatsApp: +1 (929) 267-7281

    ВідповістиВидалити
  2. Свідоцтво про те, як моє життя було перетворено (betty.mabel227@gmail.com)

    Привіт, друзі!!! Мене звати Настя Марія Марина. Я хочу свідчити про хорошого позикодавця, який показав мені світло після того, як його було викрито двома різними міжнародними міжнародними кредиторами, всі вони обіцяють віддати мені позику після того, як я заплатив великі гонорари, які не дають нічого і не мають жодного позитивного результату. я втратив свою важку грошову заробітку і склав загальну суму 8000 доларів США. Одного разу, коли я переглядав інтернет, що виглядав розчаруванням, коли я зіткнувся з жінкою-свідченням, котра також була підроблена, і в кінцевому підсумку була пов'язана з юридичною компанією, що називається Betty Mabel Financial Credit Advice, та електронною поштою (betty.mabel227@gmail.com), де вона нарешті, отримала її позику, тому я вирішив звернутися до однієї компанії з кредитуванням, а потім розказав їм свою історію про те, як мене подрібнили два різні кредитори, які нічого не робили, але, звичайно, мені більше болю. Я роз'яснюю компанію поштою, і всі вони сказали, що мені більше не плакати, тому що я отримаю позику у своїй компанії, а також зробив правильний вибір зв'язатися з ними. я заповнив форму заявки на отримання кредиту і продовжував все, що було запропоновано від мене, і в мій поштовх мені отримала суму 65 000 доларів США цієї великої компанії (Бетті Мебель Фінансовий Кредитний Сервіс), якою керує пані Бетті Мейбл, боячись жінки, і тут я Я сьогодні щасливий, тому що ця компанія дав мені позику, тому я дав обітницю самому собі, що продовжую свідчити в інтернеті про те, як я отримав позику. Вам терміново потрібна позика? ласкаво і швидко зв'яжіться з цією великою компанією зараз за вашим кредитом по електронній пошті: (betty.mabel227@gmail.com) вона доброго серця. Удача. Мій номер Whatsapp: +1 (929) 267-7281

    ВідповістиВидалити
  3. ПОКАЗ ОТРИМАННЯ КОШТОЮ ОТРИМАННЯ КЛІЄНТУ КУПІВЛІ ЛЕГІТУ

    Мене звати Alex Badera Богдан, громадянин Миколаєва. Я був шалений 4-х різним міжнародним міжнародним кредитором, всі вони обіцяють віддати мені позику після того, як я заплатив декілька зборів, які не дають нічого і не мають жодного позитивного результату. я втратив важко заробляти гроші. Одного разу, коли я переглядав інтерв'ю зі сльозами на очах, я натрапив на свідчення про людину, котра також отримала шахрайство і врешті-решт приєдналася до законної кредитної компанії під назвою BETTY MABEL LOAN SERVICES (betty.mabel227@gmail.com), де він нарешті отримав позику, тому я вирішив звернутися до тієї ж компанії, що займається кредитуванням, а потім розповіла їм свою історію про те, як мене схвинили 4 різних позичальників, які нічого не робили, крім того, щоб викликати біль біль. Я роз'яснюю компанію поштою, і всі вони сказали, що мені більше не плакати, тому що я отримаю позику у своїй компанії, а також зробив правильний вибір зв'язатися з ними. я заповнив форму заявки на кредит і продовжував все, що просилося від мене, і мені дали цю велику компанію (BETTY MABEL LOAN SERVICES) кредит на суму 270 000,00 доларів США, якою керує пан Гарі Марк, і я сьогодні щасливий, тому що BETTY MABEL LOAN ПОСЛУГИ дав мені позику, і я дав обітницю собі, що я продовжую свідчити в Інтернеті про те, як я отримав мою позику. Вам потрібно терміново зателефонувати за кредитом та швидко зв'язатися з BETTY MABEL LOAN SERVICES за вашим кредитом електронною поштою: betty.mabel227@gmail.com

    КОНТАКТ
    БЕЙТІ МАБЕЛЬСЬКІ ПОСЛУГИ за кредитом
    Електронна пошта: betty.mabel227@gmail.com
    Мій телефон WhatsApp: +1 (929) 267-7281

    ВідповістиВидалити
  4. Я обіцяю поділитися цим свідченням позики через благоговіння Бога в моєму житті

    Здрастуйте,
     
     Я Марія Марина Саша, зараз живе у місті Львові. Я вдова в даний момент з чотирма дітьми, і я був застряг у фінансовій ситуації в травні 2015 року, і мені потрібно було рефінансувати і сплачувати мої рахунки. Я намагався шукати позики від різних кредитних фірм як приватних, так і корпоративних, але ніколи не мали успіху, і більшість банків відмовилися від моєї кредитоспроможності. Але, якби це було в Бога, я познайомив жінку з Богом кредитором приватного кредиту, який дав мені позику у розмірі 850 000 доларів США, і сьогодні я є власником бізнесу, і мої діти зараз добре працюють, якщо ви повинні зв'язатися з будь-якою фірмою посилання на забезпечення кредиту без застави, відсутність перевірки кредиту, відсутність підписання договору з лише 3% відсоткової ставки та кращі плани погашення та графік погашення, будь ласка, зв'яжіться з пані Бетті Мейбл (betty.mabel227@gmail.com). Він не знає, що я роблю це, але зараз я так щасливий, і я вирішив дозволити людям більше знати про неї, а також хочу, щоб Бог благословив її ще. Ви можете зв'язатися з нею через його електронну пошту. betty.mabel227@gmail.com Мій телефон WhatsApp: +1 (929) 267-7281

    ВідповістиВидалити
  5. ПИТАННЯ, ЯК Я ОТРИМУЄМО ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ З ОСНОВНИМ ЗАРАХАННОЮ КОМПАНІЄЮ (R.M.L.C)

    Привіт, друзі!!! Мене звати Володимир Мартін Сем, я хочу свідчити про доброго позикового кредитора, який показав мені світло після того, як його було викрито 5 різними міжнародними кредиторами в Інтернеті, всі вони обіцяють віддати мені позику після того, як я сплатити багато гонорарів, які не дають нічого й не було позитивного результату. я загубив свої труднощі заробляти гроші, і це було в цілому 17 000,00USD. Одного разу, коли я переглядав інтернет, що виглядав розчаруванням, коли зіткнувся з жінкою-свідченням, котрий теж був шахрай, і в кінцевому підсумку зв'язався з заставною компанією, що називається Betty Mabel Loan Service та електронною поштою (betty.mabel227@gmail.com), де вона нарешті отримала її позику, тому я вирішив звернутися до тієї ж компанії, яка займається кредитуванням, а потім розповіла їм свою історію про те, як мене було врятовано 5 різних кредиторів, які нічого не робили, але, звичайно, мені більше болю. Я роз'яснюю компанію поштою, і всі вони сказали, що мені більше не плакати, тому що я отримаю позику у своїй компанії, а також зробив правильний вибір зв'язатися з ними. я заповнив форму заявки на отримання кредиту і продовжував все, що було запропоновано від мене, і в мій поштовх мені отримали кредит у розмірі $ 250 000,00 доларів цієї великої компанії (Betty Mabel Loan Service), якою керує пані Бетті Мейбл, боячись жінці, і тут я Я сьогодні щасливий, тому що ця компанія дав мені позику, тому я дав обітницю самому собі, що продовжую свідчити в інтернеті про те, як я отримав позику. Вам терміново потрібна позика? ласкаво і швидко зв'яжіться з цією великою компанією зараз за вашим кредитом електронною поштою: betty.mabel227@gmail.com вона доброзичлива. Я залишаюся Давидом Леонелем ... Мій телефон Whatsapp: +1 (929) 267-7281

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар