«Переворот» у «ЛНР» і всі головні новини 21-26 листопада + Анонси

Псуються стосунки України і Білорусі. Зміна керівництва «ЛНР» через самовільне зайняття квартири «начальником міліції» в Луганську. Арешти соратників Саакашвілі. Солом'янський районний суд Києва повторно заарештував 100% акцій компанії "Трейд Коммодіті". Конфлікт між антикорупціонерами стає знову тихим.

Псуються стосунки України і Білорусі через випадки викрадення українців і їх «матеріалізацію» в Росії. Перший випадок викрадення людини в білорусі був а серпні 2017 року. Колишній прикордонник Ігор Гриб повідомив, що його син Павло Гриб поїхав на зустріч із дівчиною, з якою доти спілкувався тільки через соцмережі, у білоруський Гомель. Потім зник. Коли Ігор прибув у Білорусь, йому сказали, що його сина оголошено в розшук за ініціативою ФСБ РФ. Прикордонні відомства Білорусі відмовилися повідомити батькові будь-яку інформацію про сина. Потім виявилося, що Павло в Краснодарі і його звинувачують в підготовці теракту на території РФ. Українських лікарів і консулів пускають слабо. Отакий перший прецедент.
Другий випадок викрадення Українця з території Білорусі стався 25 жовтня. В Мінську затримали власкора "UA: Українське Радіо" Павла Шаройка. Звинуватили в "шпигунстві". Перевезли до Краснодара. Шаройко колись кілька років очолював прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України. У 2009-му його звільнили за станом здоров’я.
Тоді ж білоруські прикордонники затримали трьох громадян України на кордоні. «Іноземці навмисне незаконно вирушили до Білорусі по ягоди», — ідеться в повідомленні білоруських прикордонників. 
Останній прецедент стався вже в листопаді. Білоруські спецслужби затримали керівника підприємства ПАТ "Завод обважнювачів" (м.Костянтинівка Донецької обл) Олександра Скибу. Він приїхав у відрядження на "Мінський тракторний завод".  За словами посла України в Білорусі, Скибі інкримінують дачу хабара.
Український МЗС направив з приводу затримання Олександра Скиби ноту білоруським колегам.
Білорусь оголосила радника посольства України в Білорусі Ігоря Скворцова персоною нон-ґрата. У КДБ Білорусі стверджують, що затриманий раніше "за шпигунство" український журналіст Павло Шаройко нібито зізнався, що дипломат координував його діяльність.
Україна, керуючись принципом взаємності, вислала білоруського дипломата з країни.
"У зв'язку з тим, що білоруська сторона оголосила персоною нон-ґрата та вислала українського дипломата, Україна, керуючись принципом взаємності, також вислала білоруського дипломата з країни", - сказала речник міністерства закордонних справ України Мар’яна Беца, не назвавши ні його імені, ні посади.
Крім Росії і Білоросі, в України останнім часом активізувалися проблеми з Угорщиною через закон про освіту і з Польщею через наново актуалізовані розмови про різне історії.

У "ЛНР" відбулася заворушка через звільнення "начальника міліції" Ігоря Корнета, який самовільно зайняв чиюсь шикарну квартиру в Лугнаську. В конфлікт на боці власників квартири вліз «керівник ЛНР» Ігор Полотницький. Ніби-то звільнив Корнета. Той у відставку не пішов, а пішов зазоплювати луганську ОДА, де сидить Плотницький.
23 листопада вже зняли оточення з будівлі колишньої Луганської облдержадміністрації, у якому раніше забарикадувався "голова ЛНР" Ігор Плотницький, повідомляє liga.net із посиланням на власні джерела. Повністю відігнали від будівлі бронетехніку, проїзд і прохід для автомобілів і пішоходів відкрили.
Тоді ж кортеж ватажка терористів "ЛНР" Ігоря Плотницького та його найближчого оточення відбув до Росії. Разом із Плотницьким виїхали керівник його "адміністрації" Ірина Тейцман, голова "ДТРК ЛНР" Анастасія Шуркаєва... Прибули до Москви.
В Твіттері "народна міліція ЛНР" просувала інформацію про загрози від України і під кінець ери Плотницького навіть написали, що якби Полотницький ще трохи посидів на чолі «ЛНР», то Україна би вже відвоювала ці землі.
25 листопада Плотницького в «парламенті» позбавили посади і тимчасово обрали «міністра державної безпеки ЛНР» Леоніда Пасічника. В Пасічника є історія подібна на Корнетову. В 2016 році Ігор Плотницький оголошував про відставку Пасічника. Це сталося після того, як «МВС і МДБ ДНР» заарештували «міністра палива і енергетики ЛНР» Дмитра Ляміна зі звинуваченням в сприянні Курченокві. Пасічник тоді у відставку йти просто відмовився.
Новий “глава” обіцяє вірність Мінським угодам.

На фоні цього:
Пишуть, що дочка Луганського Корнета вчиться в Харкові​ на юриста. 
Українська Служба безпеки пише, що на територію «ЛНР» прибули сили привітоної військової компанії «Вагнера» для збройної підтримки так званого «міністра внутрішніх справ ЛНР» Ігоря Корнета.
Перший заступник глави ОБСЄ Олександр Хуг 23 листопада в Донецьку зустрічався з главою так званої "ДНР" Олександром Захарченком.

Кілька разів за тиждень з’являлися новини про «викрадення правоохоронцями» керівників наметового містечка, учасників мітингу прихильників Міхеіла Саакашвілі. Під кінець тижня нардеп Володимир Парасюк повідомив, що «викрадено Анатолий Виногродский (позивний «ГАЛ») одного з командирів бат. «ДОНБАС».
Інформацію про місце перебування Анатолія повідомляйте у Рух "Визволення"… О це така нагорода за любов до власної держави. В мене таке відчуття, що Порошенко від жадності і влади зїхав з глузду!».
Так викглядають найреспетабельніші намети під Верзовною Радою, де все ще мітингує "Міхомайдан"

Інша новина: «надійшла інформація про викрадення нашого активіста, добровольця батальйону ОУН Леонід Литвиненко (позивний "Бек") у Новоград-Волинському». За це викорадення звинувачують нині перегововорника в Мінську від України, Віктора Медведчука. Активісти, ніби-то, протистоять ввезенню російскього палива, яке в'їжджає через Білорсуь за сприяння Медведчука.
24 листопада організатори акції повідомили, що правоохоронці затримали їх побратима Олександра Новікова: « За підозрою у незаконному позбавлені волі людини у 2014 році. Клопотання подав старший слідчий Щурський О.В.» В Маріуполі його взяли під варту на 60 діб.

Солом'янський районний суд Києва повторно заарештував 100% акцій компанії "Трейд Коммодіті". 14 листопада суд розглянув клопотання детектива Національного антикорупційного бюро (НАБУ).
Детектив просив заарештувати корпоративні права компанії у вигляді 100% статутного капіталу (7 400 гривень), які належать директорові "Трейд коммодіті" Вадиму Майку.
Суд задовольнив клопотання й повторно заарештував акції компанії.
Також суд заборонив відчужувати й розпоряджатися акціями.
До того 13 листопада Солом'янський райсуд Києва зняв арешт із 100% акцій компанії "Трейд Коммодіті" за клопотанням адвоката директора Майка.
Раніше, 11 жовтня НАБУ затримало заступника міністра оборони Павловського і ще 3 співробітників Міноборони за підозрою в розтраті 149 млн гривень при закупівлі палива у фірми "Трейд Коммодіті".
В кінці жовтня директор компанії Майко, який підозрюється в причетності до розкрадання 149 млн гривень, повернувся до України.
Суд заарештував 149,3 млн гривень на рахунках компанії "Трейд Коммодіті" в банку "Південний" (Одеса).
Наразі директор «Трейд Коммодіті» Вадим Майко в розшуку поліції.

Дивна ситуація конфлікту серед антикорупційних правоохоронних органів триває. Голова Антикорупційного бюро Артем Ситник передчасно пішов із засідання антикорупційного комітету парламенту, але не прийшов на допит в прокуратуру. Допит мав статися на початку тижня.
В цей час антикорупційнй прокурор Назар Холодницький ліг в лікарню з підвищеним рівня цукру.
Великих новин на цю тему не було.


Анонси
27.11 - 11:00
Акція "Мені тількі запитати, я не для себе - де наші зниклі в Криму?"
Інформація щодо акредитації: (093) 004-28-51
Акція "Мені тількі запитати, я не для себе - де наші зниклі в Криму?" біля Посольства Російської Федерації. Це вже 17 акція КримСОС, на якій правозахисники вимагають знайти зниклих без вісти кримчан в анексованому півострові. Під час акції КримСОС розповість про останні новини щодо ситуації зі справами зниклих без вісти в Криму
Мiсце проведення заходу Повітрофлотський просп., 27 - Київ

27.11 - 11:00
Регіональний форум "Економічні можливості постраждалим від конфлікту". Під час форуму буде презентовано проміжні результати проекту USAID та оголошено грантову програму для бізнесу
 Мiсце проведення заходу вул. Троїцька, 21-Г, []
27.11 - 11:00 Про системні порушення права на приватну власність в Україні
Інформація щодо акредитації: (050) 412-48-61, press-centreun.un@ukr.net
Прес-конференція "Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА): державний інститут чи рейдер". В ході прес-конференції адвокати розкажуть про системні порушення права на приватну власність в Україні та наслідки для економіки та інвестиційної привабливості країни. Спікер: Оксана Чепіжко, виконавчий директор "Асоціації захисту банків"; Юрій Захарченко, керуючий партнер АО "Prove Group"; Наталя Шєїна, адвокат, що представляє інтереси "Юнисон Груп"; Сергій Войченко, керуючий партнер АО "Войченко і Дульський"
прес-конференція, правопорядок
 Додати до календаря
Мiсце проведення заходу вул. Еспланадна, 20 [1-й поверх]

27.11 - 12:00. Прес-конференція на тему: "Які геополітичні наслідки матиме "холодна" війна між Україною та Білоруссю. Історичні паралелі та відзначення Дня Героїв Білорусі у Львові" 
Мiсце проведення заходу просп. Т.Шевченка, 11 [2-й поверх, прес-клуб]

27.11 - 13:00 Прес-конференція "Чи знімуть мораторій на вивіз лісу кругляка заради отримання 600 млн. євро від ЄС?". Учасники: Володимир Воля, політолог-міжнародник; Юрій Турянський, член Економічного дискусійного клубу; Кирило Молчанов, політолог; Олександр Охріменко, президент Українського аналітичного центру 
Мiсце проведення заходу вул. Бастіонна, 5/13 

27.11 - 14:00 Інформація щодо акредитації: (098) 121-01-71
Розгляд заперечення на нібито несплату 62 млн. гривень податків одного з лідерів Руху Нових Сил народного депутата Юрія Дерев"янка
Мiсце проведення заходу Державна фіскальна служба України [к. 316]

27.11 - 16:00 Засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Нацагентства з питань запобігання корупції, 27 листопада

27.11 - 16:30 Засідання проводитиметься з метою розгляду та надання пропозицій до звіту діяльності МІП за три квартали 2017 року, а також напрацювання дорожньої карти щодо діяльності Громадської ради на перше півріччя 2018 року. Окрім того, планується розгляд та обговорення ініціатив та проектів членів Громадської ради. До участі запрошуються також представники інших інститутів громадянського суспільства, представники ЗМІ та експерти.

Мiсце проведення заходу вул. С.Петлюри, 15 [6 поверх]

28.11 - :29.11 Інформація щодо акредитації: http://internationalmayorssummit.com/uk/
ІІ Міжнародний саміт мерів, присвячений інноваціям та їхньому впливу на міста. Серед гостей саміту очікується понад 100 українських градоначальників, іноземні експерти та лідери місцевого самоврядування з Канади, Ізраїлю, Словаччини, Бразилії, Швеції, Великої Британії та Нідерландів. Нідерланди відіграють на події особливу роль: її офіційним партнером виступить StartupAmsterdam, організація, яка працює над розвитком Амстердаму, а почесним гостем стане принц Костянтин, молодший брат короля Нідерландів. Міжнародний саміт мерів проходить під патронатом Прем'єр-міністра України та за підтримки київського міського голови та Асоціації міст України. Захід є закритим для участі, але організатори передбачили можливість відвідування лекцій за попередньою реєстрацією. Детальна інформація: http://internationalmayorssummit.com/uk/

28.11 - 10:00 Інформація щодо акредитації: (044) 230 49 62, info@gorshenin.ua
VIIІ Національний Експертний Форум "Україна: у прагненні до рівноваги". Організатори: Інститут Горшеніна та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі, за підтримки Національного комітету з промислового розвитку. Дискусійні панелі: "Формула безпеки України", "Стратегія промислового росту як основа зростання економіки", "Суб'єктність України в новому ландшафті Європи". Серед учасників: Олександр Турнчинов - Секретар Ради національної безпеки і оборони України; Арсен Аваков - міністр внутрішніх справ України; Степан Полторак -міністр оборони України; Павло Петренко - міністр юстиції України; Володимир Омелян - міністр інфраструктури України; Олександр Данилюк - міністр фінансів України; Павло Клімкін - міністр закордонних справ України; Александер Вінніков - голова Представництва НАТО в Україні, директор Офісу зв'язку НАТО; Ришард Чарнецьки - віце-президент Європейського парламенту; Анатолій Гіршфельд - виконавчий директор Національного комітету з промислового розвитку, народний депутат України; Марсель Рьотіг - директор Представництва Фонду Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі (програма - https://lb.ua/news/2017/11/16/382008_programa_viii_natsionalnogo.html)
Реєстрація - з 9.00
Мiсце проведення заходу вул. Мечникова, 2 [ 2-й поверх, Бізнес-центр "Парус"]

28.11 - 13:00 50 Генеральна Асамблея Парламентської Асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) у м. Києві
органiзатор не вказано, мiсто Київ
У рамках Асамблеї у перший день відбудуться засідання Бюро Асамблеї та засідання Постійного комітету ПАЧЕС; за підсумками дня заплановано підхід Голови Верховної Ради України А.Парубія до преси. 29 та 30 листопада триватиме Пленарне засідання Генеральної Асамблеї ПАЧЕС. Голова Верховної Ради України А.Парубій візьме участь у засіданні Бюро Асамблеї ПАЧЕС. Передбачена протокольна фото-та відеозйомка. Вхід за картками акредитації через 9-й під'їзд
засідання, політика
Мiсце проведення заходу Грушевського 5 [конференц-зала]

28.11 - 18:30 Інформація щодо акредитації: history@cdvr.org.ua, (063) 628-68-69
Публічне інтерв'ю відомого історика, голови Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровичи та презентація його книги "(Не)історичні миті. Нариси про минулі сто років". Модератор: Наталка Соколенко - журналіст, радіоведуча та громадський діяч. Організатори: книгарня "Є", видавництво "Клуб сімейного дозвілля" у партнерстві з Центром досліджень визвольного руху

Мiсце проведення заходу вул. Лисенка, 3 [книгарня "Є"]

30.11 - 09:00 II Український форум з відновлюваної енергетики"
Інформація щодо акредитації: grishankov01@ukr.net, (098) 081-61-08
II Український форум з відновлюваної енергетики" з фокусом на інвестиційні можливості українського ринку відновлюваної енергетики. Організатор - А7 CONFERENCES. Соорганізатор - Dentons. На порядку денному - кілька панельних дискусій у контексті перспектив розвитку українського сектору відновлюваної енергетики. Після кожної з них передбачена сесія запитань і відповідей. До участі запрошені: високопосадовці Кабінету Міністрів України та профільного Комітету Верховної Ради, представники Міненерговугілля, Мінекології, Держенергоефективності, НКРЕКП, Енергетичного Співтовариства, ЄБРР, профільних неурядових організацій, міжнародних експертів та провідних ЗМІ (програма: www.a7conf.com/uref ).
 Реєстрація - з 8.00
Мiсце проведення заходу вул. Набережно-Хрещатицька, 1 ["Fairmont Grand Hotel Kyiv"]

30.11 - 09:30 Міжнародна конференція "Свобода вираження поглядів та виборчий процес в Україні: старі та нові виклики"
Інформація щодо акредитації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmoNT5aM1SVoFnvKGSMvWM3h-Yo8trcne0EzKp41yWqyDm7A/viewform?usp=sf_link
Організатори: Офіс Ради Європи в Україні в межах проектів Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки "Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні" та "Реформа виборчої практики в Україні", а також проекту "Свобода медіа в Україні", що впроваджується в межах cпільної програми Ради Європи та Європейського Союзу  "Партнерство заради належного врядування". Національними партнерами конференції є Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення, Центральна виборча комісія та Комітет Верховної ради України з питань свободи слова та інформаційної політики. До участі запрошено: партнерів, представників законодавчої гілки влади, українських медіа-експертів, експертів з питань виборчого процесу, представників громадських організацій, медіа-спільноти та журналістів.
Підтвердження реєстрації буде надіслане на вказану в реєстраційній формі електронну адресу до 15.00 27 листопада. Вартість проїзду до Києва для регіональних учасників не відшкодовується
Мiсце проведення заходу готель "Президент" [ конференц-зала "Європейська"]

30.11 - 10:00 Міжнародний форум бізнес-інновацій Future Business Forum
Інформація щодо акредитації: (096) 461-76-66
Міжнародний форум бізнес-інновацій Future Business Forum - майданчик для популяризації ідей сталого розвитку в українському бізнесі. Форум стане платформою для знайомства та подальшої колаборації підприємців, які готові працювати за світовими стандартами. Це модель бізнесу без корупційних схем, з турботою про працівників, довкілля та розвиток всієї громади. На форумі презентують реальні кейси розбудови та функціонування такого бізнесу. Спікери: топ-експерти у сфері систематизації бізнесу та впровадження інновацій, серед яких - Кирило Куницький, Ваче Давтян, Петро Синегуб, Євген Василенко, Сергій Позняк. Організатори: Мережа Глобального Договору ООН в Україні, European Profiles S.A. Ukraine за підтримки Платформи зростання зеленої економіки (деталі на сайті: fbf.globalcompact.org.ua). Реєстрація - з 9.30
Мiсце проведення заходу Столичне шосе, 103 [Ramada Encore Kiev]

30.11 - 15:30 Презентація книги "Україна, Центрально-Східна Європа та європейський стратегічний розвиток"
Інформація щодо акредитації: (044) 497-85-64, (067) 681-95-82, europekolomiyets@ukr.net
Проводить: Центр європейських та трансатлантичних студій, у рамках проекту за підтримки Словацького Агентства Розвитку Міжнародної Співпраці (SlovakAid, Slovak Agency for International Development Cooperation). Президент Центру Олексій Коломієць репрезентує аналіз європейської стратегічної динаміки в умовах сучасних геополітичних викликів, поновлення геостратегічної та силової конкуренції в Європі у часи "після Холодної війни" та завершення "стратегічних канікул", вирішальних та базових характеристик сучасного геополітичного стану Європи та українського стратегічного позиціювання, а також стратегічного позиціювання Центрально-Східної Європи у новітньому європейському геостратегічному контексті.
Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями
Мiсце проведення заходу вул. Хрещатик, 4 [конференц-зала]

30.11 - 15:30 Церемонія нагородження престижної аграрної премії року - Аграрний Олімп 2017
Інформація щодо акредитації: o.tsykaliuk@dykun.com.ua
Церемонія нагородження престижної аграрної премії року - Аграрний Олімп 2017, організатором якої виступає Всеукраїнська Аграрна Рада та агроконсалтингова компанія DYKUN, за підтримки галузевих асоціацій: Асоціації виробників молока, Асоціації свинарів України та Національної асоціації цукровиків України "Укрцукор". Церемонія нагородження, приурочена до "Дня працівника сільського господарства", об’єднає близько 300 власників агропідприємств, а також більше 100 представників міжнародних організацій, світових аграрних компаній, іноземних посольств, високопосадовців та громадських діячів. Церемонію вручення нагород проведе український телеведучий, шоу-мен Григорій Решетник. Спеціальні гості: співачка та телеведуча Оля Цибульська і фіналіст шоу "Х-фактор" Кирило Каплуновський.
Реєстрація - з 14.00
Мiсце проведення заходу вул. Кирилівська, 134, Freedom Event Hall


Новини Центральної України
21-23 листопада
85% от прогнозируемой стоимости проекта будет обеспечено за счет кредита от китайских финансовых учреждений.
До 30 грудня триватиме капітальний ремонт ескалатора, що веде від зупинки швидкісного трамвая на вулиці Старовокзальній до платформи «Північна» залізничного вокзалу.
В столице создадут единое коммунальное некоммерческое предприятие “Киевская стоматология”. Об этом говорится в сообщении пресс-службы КГГА.
В Киеве разгромили лотомаркеты на ул. Щербакивского. Об этом говорится в сообщении пресс-службы ГУ НП Киева. 
За вами стежать: як працює міська система відеонагляду
 На початку року в Києві було відкрито Центр єдиної міської системи відеонагляду (офіційна назва — комунальне підприємство «Інформатика»). Понад 4000 камер у режимі 24/7 «дивляться» на вулиці, дороги та мости столиці. DreamKyiv дізнався, як працює київський «великий брат». КП «Інформатика» — структурний підрозділ Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.
 Спеціалістами відділу екологічного контролю природно-заповідного фонду, рослинного і тваринного світу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області при проведені рейдової перевірки було виявлено порушення правил полювання, а саме: проведення полювання у невстановленому місці, а також відсутність дозвільних документів на право полювання. В результаті виявлених порушень спеціалістами
Вчера вечером инспекторами Сумской таможни ГФС при проведении таможенного контроля автомобиля марки ТОЙОТА КАРИНА обнаружено монету 1842 изготовления. Гражданка Украины, направляясь на данном автомобиле к Российской Федерации не задекларировала ее в установленном порядке. Монета находилась в сумке с личными вещами женщины.
 У Черкасах невідомі пограбували квартиру військового комісара Черкас Євгена Коржа, доки той перебуває у зоні АТО. Інцидент стався 20 листопада. Про це сайту vikka.uaстало відомо із власних джерел у правоохоронних органах.
Станом на 20 листопада в області 2285 багатоквартирних житлових будинки під’єднано до централізованої системи опалення, з них мають технічну можливість  оснащення засобами облік теплової енергії – 2171. Фактично оснащено побудинковими приладами обліку теплової енергії – 2000 будинків (92,1 %).​
24-25 листопада
Біля Меморіалу Солдатської Слави у Полтаві напали на суддю Октябрського райсуду Ларису Гольник
Після побиття судді Октябрського райсуду Лариси Гольник поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство»
В Киеве демонтируют скульптуру мяча, установленную к Евро-2012
В Киеве планируют демонтировать композицию футбольного мяча на Бориспольском шоссе, которую установили к Евро-2012. Об этом в комментарии 44.ua сообщил первый заместитель директора Департамента городского благоустройства и сохранения природной среды Тарас Панчий.
23 ноября в Великописаревском районе пограничники Сумского отряда пресекли попытку незаконного перемещения через государственную границу Украины товаров народного потребления.
Глава Сумского облсовета Владимир Токарь был вынужден объявить перерыв на 10 минут из-за невозможности работать. Люди, приехавшие из 4 районов и требующие ликвидации созданного только в прошлом году регионального ландшафтного парка «Сеймский» не дают депутатам работать, требуя слова, выкрикивая «Ганьба!» и периодически исполняя гимн Украины, заставляя тем самым депутатов подниматься со своих мест.
К началу отопительного сезона на Сумщине количество получателей субсидии достигла 289 тысяч. Нынешний показатель вырос на 10% по сравнению с прошлогодним. Об этом рассказала заместитель директора Департамента социальной защиты населения облгосадминистрации Людмила Мусияка. «Для назначения жилищной субсидии в этом году изменен период учета доходов.
Прo це пoвідoмляє Depo.Кропивницький з пoсилaнням нa прес-службу прокурaтури облaсті. Згідно деклaрaції мaйнового стaну зa 2016 рік, Олег Глaдкіх мaє дві квaртири в Києві (153 і 74 м квaдрaтних), квaртиру в Хaркові (118 м квaдрaтних), aвтомобілі Mercedes S600 Benz (2001), BMW E64/630C (2007), "Волгa" (1987). Зaробітнa плaтa зa 2017 рік склaлa 140,1 тис. грн.​
26-27 листопада
Об этом свидетельствуют промежуточные результаты национального конкурса "Е-data Рейтинг".
На автобусній зупинці у Києві застрелився чоловік
 У Святошинському районі міста Києва на зупинці громадського транспорту застрелився чоловік
Неизвестные лица похитили и разбили бюст Иосифа Сталина, установленный в Запорожье возле здания местного обкома Компартии Украины в 2010 году
В Конотопе Сумской области в ночь с пятницы на субботу, 25 ноября, повредили памятник жертвам Голодомора
Програма розвитку міста у 2016 році передбачає досить цікаві кількісні показники її виконання в сфері підтримки молоді
В 2017 году зарегистрировано 17 случаев анонимных звонков о минировании столичного метро. Об этом 44.ua сообщила советник начальника КП "Киевский метрополитен" Наталья Макогон.
 20 листопада в зоні АТО Калинівські гвардійці затримали осіб причетних до незаконного збройного формування. На Луганщині, в зоні проведення антитерористичної операції, військовослужбовцями військової частини 3028 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України виявлено поплічниць терористичної організації.
24 листопада, надійшло повідомлення про замінування аеропорту. Летовище перевіряють. Як повідомили редакції сайту Vinbazar.com речник поліції Вінниччини Анна Олійник, близько 16:16 невідомий зателефонував на стаціонарний телефон аеропорту "Вінниця", що біля Гавришівки, та повідомив про мінування терміналу.
 Директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрій Нікітін позивається до мера Житомира Сергія Сухмлина через догану
Тем гражданам, которые стали инвалидами во время устранения аварии на ЧАЭС, пенсия будет исчислять с новыми показателями минимальной заработной платы, сообщает sud.ua. В Пенсионном фонде информируют, что Кабмин внес изменения в Порядок исчисления пенсий для тех, кто получил инвалидность в результате устранения выброса радиации на ЧАЭС и/или других ядерных аварий. Центральну вулицю Кропивницького вдруге залило водою
 Сьогодні, 26 листопада, з 11:00 у зв’язку з витоком води з готелю “Європа”, буде знижений тиск або відсутнє водопостачання у верхній частині центру Кропивницького. Такі міри необхідні до закінчення ремонтних робіт. Наразі вода тече від готелю по вулиці Велика Перспективна.
 « Ані зернини в господі, у селах тихо та безлюдно, на вулицях мертві тіла». Такі спогади очевидців Голодомору на Черкащині, інформує 5 канал. Місцеві краєзнавці переконують: область чи не найбільше постраждала у 1932-1933 роках минулого сторіччя. За офіційною статистикою, від недоїдання там померли 300 тисяч людей, більшість з яких — мешканці Корсунь-Шевченківського району.

Коментарі