Хто такий заступник Жебрівського Євген Вілінський


Губернатор Донеччини Павло Жебрівський призначив Своїм заступником Євгена Семеновича Вілінського. Так написано на сайті Донецької ОДА. Євген Вілінський був заступником Голови Національного агентства України з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Керівником цього агенства був будівничий стадіону ФК "Шахтар" в Донецьку, якийсь час міністр кабінету міністрів у прем'єра Азарова Володимир Ковалевський. Вілінський став героєм медіа-скандалу в 2008 році щодо повільного будівництва стадіонів на "Євро-2012. Часто відповідавза повільний хід робіт з підготовки перед журналістами" 
Після Євромайдану, як пишуть ЗМІ, Вілінський працював в тому ж управлінні Генпрокуратури з боротьби з корупцією що і Жебрівський. 
Вілінського сам Жебрівський в інтерв'ю "ВВС" охарактеризував як людину з якою він немало працював "Я уже подаю на першого заступника Євгена Вілінського, який разом зі мною працював у Житомирській ОДА начальником управління економіки і був моїм заступником в антикорупційному управлінні Генпрокуратури.
В 2015-му році Євген Вілінський кандидував на Голову Державної фіскальної служби. 

Коментарі