Іспити в полку "Азов"


Щомісяця добровольці батальйону Національної гвардії України «Азов» здають іспити. До них входить смуга перешкод, альпінізм і боротьба. Про деталі іспитів розказав командир тренувальної бази полку «Азов» «Атек» Іван «Грач».
«Сьогодні відбуваєтсья здача «Азов-Спартан». Це випускний екзамен, який здають всі кандидати полку «Азов». За результатами його здачі розподіляються за підрозділами, дк відбувається уже цілковите злагодження і бойова підготовка, і так далі», -
​​
 сказав Іван «Грач».
Він відзначив, що в розробці програми іспитів і тренувань для добровольців користувалися зразками армій розвинутих країн, зокрема США.
«У нас напрямок навчання рекрутів складаються із чотирьох блоків основних: це медицина тактична, фізичний блок, тактичний блок і дисциплінарний блок… Щодо екзамена. Що він в себе включає це біг, марш-кидок на ва з половиною кілометри, після чого два з половиною кілометри треба пройти з рюкзаком вагою приблизно 60-70 км з піском, після цього  пройти повністю смугу перешкод, після проходження смуги перешкод рекрут має проповзти з мішком спочатку в одну сторону, потім тягнути його за собою і лізти по-пластунськи назад», - сказав «Грач».
Він також сказав, що обов’язковим елементом іспиту є альпінізм і три раунди по три хвилини боротьби з інструкторами і рекрутами.   
Такі іспити в полку «Азов» відбуваються щомісяця. Після іспиту бійців розподіляють за підрозділами і там проводиться подальше бойове злагодження.​


фото-відео: http://www.ex.ua/96184085 


  









  













Коментарі