Активісти "Правого сектору" прикріпили на меморіальну дошку О.Бузини портрети підозрюваних у вбивстві


КИЇВ. 26 серпня. УНН. Активісти "Правого сектору" разом з громадською організацією "Солідарність" під будинком вбитого журналіста Олеся Бузини прикріпили на меморіальну дошку портрети підозрюваних у вбивстві Дениса Поліщука і Андрія Медведька, передає УНН.
"У них є алібі, крім того, захист має свідка, який бачив справжнього вбивцю, намалював його фоторобот. Однак суд зараз не бере до уваги, ані алібі хлопців, ані покази свідка", - прокоментував УНН прес-секретар "Правого сектора" Олексій Бик.
О.Бик також зазначив, що в Україні знову почалися політичні репресії.
"На жаль, ми знову мусимо говорити про політичні репресії, про які ми думали, що можна буде забути після Майдану. Але, на жаль, ми знову мусимо ходити на суди, захищати наших побратимів і боротися з цим режимом внутрішньої окупації", - зазначив він.
Для "Правого сектора" справа А.Медведька і Д.Поліщука не єдина, за яку взялася політсила.
"За нашими оцінками більше семи-десяти патріотів зараз перебувають під слідством, або сидять в ізоляторах, у СІЗО. І так само близько сорока проходять в інших справах з різними іншими формами запобіжних заходів", – повідомив О.Бик.
Про справу стрілянини у Мукачевому О.Бик сказав, що вона схожа на справу О.Бузини.
"Користуючись тим, що зараз більшість патріотів перебувають на Сході режим Порошенка продовжує свої оборудки, продовжує свої схеми, на яких режим Януковича піднімався", - сказав О.Бик.
Як повідомляв УНН, 14 серпня Шевченківський райсуд міста Києва продовжив на 60 днів запобіжний захід у виді тримання під вартою підозрюваному А. Медведьку
.

Коментарі