Дефолту, вроді не буде. Основні новини й анонси



АНОНСИ
У вівторок20 січня 2015 року перший заступник Міністра внутрішніх справ України Екатерина Згуладзе-Глуксманн презентує Послу США Джеффрі ПайєттуКоординаційний центр з підготовки співробітників патрульної служби м. Києва.
Місце проведеннявулВолодимирська, 57, Будинок Вчителя.
Початок: об 11.00 год.
20 января 2015, вторник, в пресс-центре информационно-аналитического агентства «Главком» (ул. Шелковичная, 8/20) в 12:00 состоится пресс-конференция на тему: «Автономия в аннексии. Нужно ли крымское правительство в изгнании?» Приглашенные гости: Рефат Чубаров, председатель Междлиса крымскотатарского народа, Юлия Тищенко, председатель Совета, руководитель программы поддержки демократических процессов Украинского независимого центра политических исследований. Участники пресс-конференции поднимут проблему существования крымского правительства в изгнании, разработка правовой базы, задачи и вызовы.
21 січня, 2015 11:30 "Нові жертви дискримінаційних дій Національного банку України." Прес-конференція на тему: «Нові жертви дискримінаційних дій  Національного банку України». Правозахисники, які судяться з Нацбанком через дискримінацію кримчан, знайшли нову категорію постраждалих від дій цього державного органу. Цього разу ними стали громадяни, які багато років тому виїхали з Автономної Республіки Крим, але не прописалися на материковій Україні. Вони, несподівано для себе, стали нерезидентами та зіштовхнулися з безліччю незручностей. Найцікавіше, що їх позбавили можливості виправити це становище.Які проблеми вже почали з’являтися у людей з кримською «пропискою»? Як Нацбанк позбавив тисячі українців можливості відновити статус резидента? Як проходить справа про дискримінацію кримчан в суді? Про це розкажуть:  Сергій Заєць, експерт Регіонального центру прав людини; Дар’я Свиридова, юрист Української Гельсінської спілки з прав людини; Марія Марченко, постраждала від дій Нацбанку. Модератор – Тетяна Печончик, Центр інформації про права людини. Організатори: Коаліція з протидії дискримінації, Українська Гельсінська спілка з прав людини та Центр інформації про права людини за підтримки Європейського союзу та Міжнародного фонду «Відродження» (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). 

​Політика
Знов про Закон про зменшення ковруму для зборів акціонерів для державних підприємств, Ляшка, Льовочкіка, Фірташа, Григоришина і Коломойського
Політика розвитку Києва на 2015 рік
Війна
Ще частина терміналу Донецького аеропорту обвалилася
Прикордонники офіційно
СБУ звинуватили в розстрілі автобуса під Волновахою донецького Захаречнка. Все що скаазли Наливайченко і Ярема тут
Реформа міліції
Анонс реформи МВС. Реєстрація в патрульну службу почалася 19-го. Вік, првила, вимоги у відео. Буде скасовано державтоінспецію. Керівництво буде обрано на конкурсі. Більше тут
Економіка
Польша й Україна збудують новий газопровід. А ще поляки допоможуть модернізувати українську ТЕС для використання вугілля марки "Г"
Енергетична стратегія України до 2035 року.
Порошенко "міняє владу" Мистецького Арсеналу
Кредит, дефолт і реструктуризація боргів - 3 варіанти виходу України з кризи. Експерт вважає, що можлива тільки реструктуризаціяНегативні наслідки дефолту дуже великі.

В Вінниці і Харкові може не працювати 3G, який збираються впроваджувати в Україні
Суспільство
Світ
Казка про Турецький потік газу з РФ до ЄС
Закордонні видобувні компанії йдуть з Росії помаленько

Коментарі