Новини й анонси


АНОНСИ:

21 січня 2015 року під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка відбудеться засідання Уряду. Початок заходу: 12:00.
21 січня, 2015 11:30 "Нові жертви дискримінаційних дій Національного банку України". Правозахисники, які судяться з Нацбанком через дискримінацію кримчан, знайшли нову категорію постраждалих від дій цього державного органу. Цього разу ними стали громадяни, які багато років тому виїхали з Автономної Республіки Крим, але не прописалися на материковій Україні. Вони, несподівано для себе, стали нерезидентами та зіштовхнулися з безліччю незручностей. Найцікавіше, що їх позбавили можливості виправити це становище.Які проблеми вже почали з’являтися у людей з кримською «пропискою»? Як Нацбанк позбавив тисячі українців можливості відновити статус резидента? Як проходить справа про дискримінацію кримчан в суді? Про це розкажуть:  Сергій Заєць, експерт Регіонального центру прав людини; Дар’я Свиридова, юрист Української Гельсінської спілки з прав людини; Марія Марченко, постраждала від дій Нацбанку, Сергій Пономарьов, начальник відділу з питань недискримінації Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Модератор – Тетяна Печончик, Центр інформації про права людини. Організатори: Коаліція з протидії дискримінації, Українська Гельсінська спілка з прав людини та Центр інформації про права людини за підтримки Європейського союзу та Міжнародного фонду «Відродження» (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал).
Детальніше читайте на УНІАН: http://press.unian.ua/event/6914-novyie-jertvyi-diskriminatsionnyih-deystviy-

В Інституті світової політики 22 січня відбудеться дискусія "Країни Південної Європи: союзники чи опоненти України в ЄС?" та презентація аналітичної записки щодо реакції Франції, Італії та Іспанії на російсько-український конфлікт.
Дослідження презентує автор - старший аналітик ІСП Леонід Літра.
У дискусії візьмуть участь політичні радники посольств Франції, Італії та Іспанії, учасник публічної дискусії ІСП у Римі, науковий директор Школи політичної аналітики Олексій Гарань та директор Інституту світової політки Альона Гетьманчук.
Захід відбудеться у приміщенні Інституту світової політики за адресою вул. Інститутська 20/8. Початок об 11.00.
22 січня о 15:00 у приміщенні Адміністрації Президента (вул. Банкова, 11), відбудеться чергове засідання Конкурсної комісії з обрання кандидатів на посаду Директора Національного антикорупційного бюро України.
Політика
Януковича заочно взяли під варту, а ще Миколу Азарова і Юрія Колобова, міністра фінансів в часи розквіту Януковича
Війна
Економіка
Cуспільство 
Світ
Ціна на нафту поки що не паде. Що з цим робити і які з цього імплікації

Коментарі