Як нова мітла старими руками вимітає людей з КМДА

В КМДА до вчора нісся конфлікт між організаціями, які допомагали переміщеним зі Сходу і сиділи на 5-му поверсі КМДА. За два дні перед присягою Кличка як мера в КМДА прийшли люди з автоматами і почали виганяти людей з 5 поверху. Причиною було то, шо вони розвели сміття, у них були наркотики, як сказав Максим Ярош із Самооборони КМДА.
До того там робився ремонт. Поремонтовані вже майже всі поверхи. Але на 5-й мене не пустили.
Вчора з 5-го поверху вигнали людей з організації, яка займалася допомогою переміщеним особа зі сходу. У їх речах зайшли запчастини до комп'ютерів і звинуватили що вони витягли їх з компів КМДА. Потім самооборона, яка сидить в КМДА забрала мужчину, якого звинуватила у в тому що це через нього там запчастини від державних комп'ютерів чекати приїзду міліції. Він потім розказав на камеру, що для нього не все так однозначно з тими комп'ютерами і запчастинами.
Історія з КМДА дуже неясна. Ще є аспект того що не всі гроші заплатили за ремонт робітникам. Його робили деякі сотні й будівельна компанія. Ні тим ні тим не заплатили, зі слів самооборонівця долученого до ремонту, гроші в обіцяному обсязі. Коли приїжджала міліція, то за людей перед міліцією заступився юрист, який  колись боровся проти закриття книгарні "Сяйво", але самооборона назвала його провокатором (на відео він з напів поголеною бородою).

Додаткове посилання на слова сотника Медведя, який так виглядає що надихав все це діло з вигнання. 
Ви побачите що воно виглядає як джинса. У стрімі ніхто навіть не задав йому толкового питання. Тим не менше Медвідь свою позицію сказав.



Всьо то діло неоднозначне. Ми ще збираємо інформацію. Але не написати не міг. Їсть воно мене.

Коментарі